fbpx

30 år er gått. Cowboyhatten er for lengst havnet på hylla, og vi er stolte av det vi er i dag. Vi har tilegnet oss knallsterk kompetanse innen alle fagområdene der vi jobber. Vi har en stabil kjerne av ansatte der vi jobber som et lærende team hver eneste dag for å skape noe sammen, og som skal vare i generasjoner etter oss.

I 1989 var vi to mann med en traktor – og en stor porsjon pågangsmot. Vi startet med rundballer på slåttemarka og feiing av parkeringsplasser. Vi drev skogsdrift og vi anla plener. Alt i liten skala. Vi la stein på stein og kunne etter hvert utvide så smått, både i utstyr og ansatte. På den måten har vi jobbet og etter hvert funnet vår størrelse som i dag er noen og tjue ansatte.

Brødrene Killi

Vi har hele tiden hatt fokus på å bygge kompetanse og å gjøre jobben riktig med en gang. Fant vi en feil, så rettet vi den – enkelt og greit. Det skulle være kvalitet i alle ledd – i dag er det vårt mantra.

Gjør vi en feil, eller finner et avvik, så samles hele gjengen. Vi plukker det sund og diskuterer oss fram til hva som kunne vært gjort annerledes, og hva vi skal gjøre i fremtiden for å unngå at samme feil eller avvik skjer igjen. Dette gjør vi hver eneste gang – vi tenker at det er vår største styrke, og vi har etablert en kultur der feil er læring. Og vi lærer hele tiden.

Vi er stolte av de 30 årene som er gått! Når vi ser framover – mot de neste 30 – skal vi fortsette å utvikle oss. Det er hardt arbeide i vente – vi gleder oss!