Er du vår nye Maskinfører?

Vår Hjulmaskin

Vi søker deg som har det lille ekstra – du som alene kan ta på deg en jobb med grøfter, drenering og byggegroper – du som utfører oppdraget med trygghet i henhold til standardene, og når du forlater ser det pent ut over jorda, og det er solid bygd under jorda.

  • Vi søker deg som har fagbrev i maskinførerfaget, og som utfører jobben på en slik måte at det vises at dette er utført av en fagarbeider
  • Vi søker deg som er stolt av faget, og tar initiativ til å bli bedre
  • Vi søker deg som tar vedlikehold på blodig alvor, og er fornøyd med dagens innsats, først når utstyret er tatt vare på og klar for en ny dag
  • Vi søker deg som setter kvalitet først, men jobber effektivt
  • Vi søker deg som ønsker å lære mer
  • Vi søker deg som kjenner seg igjen i våre verdier: PÅ, KOMPETENT, FREMTIDSRETTET
  • Vi søker deg som får tenning av vår visjon: Vi bygger et solid grunnlag for en bedre fremtid!

Vi forventer:

– At du kommuniserer på norsk, muntlig og skriftlig
– At du har gode samarbeidsevner
– At du er PÅ, KOMPETENT OG FREMDTIDSRETTET
– At du VIL


Vi tilbyr:
– Fast stilling
– Tarifflønn.
– Helseforsikring.
– Velorganisert og fremtidsrettet organisering.

 

Tore Killi

Tore Killi
Daglig leder

Er dette deg?

Ta kontakt

Vi er på, kompetent og fremtidsrettet, og for at vi alltid skal gjøre gode jobber er vi ekstremt avhengige av våre dyktige fagfolk. Derfor er vi alltid interessert i å knytte til oss dyktige medarbeidere.
Vår visjon og våre verdier er vårt fundament. Se om du kjenner deg igjen i det.
Vi bygger et solid grunnlag for en bedre fremtid
Alt har en begynnelse. Et godt fundament legger grunnlaget for en god jobb. Vi er en samfunnsbygger som får ta del i å bygge regionen vår. Det ansvaret tar vi på høyeste alvor. Vi bygger ikke bare for kunden og oss selv. Vi bygger for samfunnet og fremtidige generasjoner. Grunnlaget for en bedre fremtid skapes nå. Vi skal gjøre vårt for at den blir best mulig.

Vi skal være «på» i alle forberedelser, situasjoner og avgjørelser vi tar. Det å riste av seg hverdagen og alle forstyrrende inntrykk handler om å holde fokus. Fokus på å gjøre jobben til kundens tilfredshet og egen godfølelse.

Kompetent

Vi skal alltid være oppdaterte på nødvendig kompetanse og maskinpark, samt inkludere og dele kunnskap med hverandre. Det er i kompetansen og gjennomføringen vi skal skille oss ut, slik at vi fortjener å kalle oss den foretrukne maskinentreprenøren. Vi kan jobben, og vi gjør den grundig. Alltid!

Fremtidsrettet

Vi skal alltid velge innovative, trygge og bærekraftige løsninger. Fremtiden venter ikke, den kommer og vi skal alltid være godt forberedt.

 

Velkommen med din søknad!