Her er våre ledige stillinger

Tore Killi

Tore Killi
Daglig leder

Er dette deg?

Ta kontakt

Vi er på, kompetent og fremtidsrettet, og for at vi alltid skal gjøre gode jobber er vi ekstremt avhengige av våre dyktige fagfolk. Derfor er vi alltid interessert i å knytte til oss dyktige medarbeidere.
Vår visjon og våre verdier er vårt fundament. Se om du kjenner deg igjen i det.
Vi bygger et solid grunnlag for en bedre fremtid
Alt har en begynnelse. Et godt fundament legger grunnlaget for en god jobb. Vi er en samfunnsbygger som får ta del i å bygge regionen vår. Det ansvaret tar vi på høyeste alvor. Vi bygger ikke bare for kunden og oss selv. Vi bygger for samfunnet og fremtidige generasjoner. Grunnlaget for en bedre fremtid skapes nå. Vi skal gjøre vårt for at den blir best mulig.

Vi skal være «på» i alle forberedelser, situasjoner og avgjørelser vi tar. Det å riste av seg hverdagen og alle forstyrrende inntrykk handler om å holde fokus. Fokus på å gjøre jobben til kundens tilfredshet og egen godfølelse.

Kompetent

Vi skal alltid være oppdaterte på nødvendig kompetanse og maskinpark, samt inkludere og dele kunnskap med hverandre. Det er i kompetansen og gjennomføringen vi skal skille oss ut, slik at vi fortjener å kalle oss den foretrukne maskinentreprenøren. Vi kan jobben, og vi gjør den grundig. Alltid!

Fremtidsrettet

Vi skal alltid velge innovative, trygge og bærekraftige løsninger. Fremtiden venter ikke, den kommer og vi skal alltid være godt forberedt.

 

Velkommen med din søknad!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.