Vi søker vi Maskinfører med erfaring på hjulmaskin for fast stilling i Harstad og omegn. Gode utviklingmuligheter for rette vedkommende.
 
Arbeidsoppgaver
Maskinfører på hjulmaskin/anleggsarbeider for vår aktivitet som maskinentreprenør innen de områder vi jobber. Her kan nevnes kommunalteknikk, grunnarbeider, veiarbeider og vintervedlikehold mm.
 
 
Personlige egenskaper
Gode samarbeidsevner
 
Minimum utdannelsesnivå
Maskinførerbevis
Erfaring som maskinfører på hjulmaskin.
Kommunisere norsk muntlig og skriftlig.
 

Hjulmaskin

Vi tilbyr
Fast stilling
Tarifflønn.
Helseforsikring.
Velorganisert og fremtidsrettet organisering.
 
 
Kontaktperson
Tore Killi
Mail:tore@brkilli.no
Mob:91580987
Vi er på, kompetent og fremtidsrettet, og for at vi alltid skal gjøre gode jobber er vi ekstremt avhengige av våre dyktige fagfolk. Derfor er vi alltid interessert i å knytte til oss dyktige medarbeidere.

Vår visjon og våre verdier er vårt fundament. Se om du kjenner deg igjen i det.

Vi bygger et solid grunnlag for en bedre fremtid

Alt har en begynnelse. Et godt fundament legger grunnlaget for en god jobb. Vi er en samfunnsbygger som får ta del i å bygge regionen vår. Det ansvaret tar vi på høyeste alvor. Vi bygger ikke bare for kunden og oss selv. Vi bygger for samfunnet og fremtidige generasjoner. Grunnlaget for en bedre fremtid skapes nå. Vi skal gjøre vårt for at den blir best mulig.


  • Vi skal være «på» i alle forberedelser, situasjoner og avgjørelser vi tar. Det å riste av seg hverdagen og alle forstyrrende inntrykk handler om å holde fokus. Fokus på å gjøre jobben til kundens tilfredshet og egen godfølelse.
  • Kompetent
    Vi skal alltid være oppdaterte på nødvendig kompetanse og maskinpark, samt inkludere og dele kunnskap med hverandre. Det er i kompetansen og gjennomføringen vi skal skille oss ut, slik at vi fortjener å kalle oss den foretrukne maskinentreprenøren. Vi kan jobben, og vi gjør den grundig. Alltid!
  • Fremtidsrettet
    Vi skal alltid velge innovative, trygge og bærekraftige løsninger. Fremtiden venter ikke, den kommer og vi skal alltid være godt forberedt.